Selecteer een pagina

Diensten

Creatieve communicatie

Reclamebureaus zijn duur, het wordt vaak verteld en helaas is het meestal waar. Daarom zijn we geen reclamebureau. We willen partner zijn van zaakvoerders van KMO’s om samen een creatieve samenwerking uit te bouwen. Goede communicatie moet creatief, op maat maar bovenal betaalbaar zijn!

Daarom hebben we Creatum opgericht, jouw creatieve, betaalbare partner op gebied van webdesign, social media, copywriting, drukwerk, IT ondersteuning en fotografie. En we kennen ook onze beperkingen! Als team van slechts 2 mensen roepen we regelmatig hulp in van partners die top zijn in hun vak waardoor we ten allen tijde de juiste ondersteuning kunnen bieden.

Op zoek naar een nieuwe website, drukwerk, IT support, … Creatum helpt je verder. Investeer in de juiste partner, samen maken we er iets creatiefs van!

 

Web Design

Creatum staat voor creatief en betaalbaar webdesign. Bij ons sta je als klant centraal. We analyseren eerste welke noden je hebt en wat je zelf belangrijk vindt bij een website. Daarna gaan we samen aan de slag totdat we tot een prachtig eindresultaat komen. 

Social Media

Social media is ondertussen al lang een noodzaak voor elk bedrijf. Creatum helpt je om te analyseren welke social media kanalen voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn en hoe we deze optimaal kunnen inzetten. Creatum helpt met raad maar ook met daad. Heb je zelf geen tijd om de content te plaatsen dat zorgt Creatum voor content en een perfecte planning zodat jouw social media kanalen optimaal worden benut. 

Copywriting

Het doel van jouw onderneming mag nog zo mooi zijn, als je het niet mooi omschrijft dan sta je nergens. Creatum staat voor creatief copywriting. Een goede tekst is primordiaal bij elke vorm van communicatie. Of het nu gaat om je website, reclamedrukwerk, sociale media, … Creatum zorgt dat je het juist verwoord. 

Drukwerk

Reclamedrukwerk, visitekaartjes, flyers, relatiegeschenken. Bij Creatum staan we niet alleen voor scherpe prijzen en bijzonder snelle levering. Creatum staat ook in voor het ontwerp van al je drukwerk. 

Wil je graag een gratis statenpakket ontvangen, neem dan even contact met ons op via onze contactpagina. Ervaar zelf ons kwalitatief drukwerk. 

 

IT ondersteuning

Zie je als zaakvoerder het bos door de bomen nog. Je wordt tegenwoordig overstelpt met een stortvloed aan IT diensten die je bedrijf nodig zou hebben. Ook voor het juiste toestel is de keuze zo groot geworden dat het moeilijk wordt om de juiste keuze te maken. 

Creatum ondersteunt met raad als onafhankelijk IT consulent. Op zoek naar een nieuw toestel en advies nodig… we adviseren je graag. 

 

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Het klinkt cliché maar het is zo. Zowel op je website, social media, reclame drukwerk, … de juiste foto geeft altijd een boost aan elke campagne. 

We raden onze klanten dan ook aan om gebruikt te maken professionele foto’s voor elke campagne. 

 

Wat volgt staat altijd in verband met wat vooraf ging

“Marcus Aurelius”

Creators van creatum

Twee mensen, man en vrouw en een ijzersterk team! Samen creëren we top communicatie en ondersteuning voor KMO’s. Laten we kennis maken!

Debby De Weerdt

Debby De Weerdt

Zaakvoerder - administratie

David Van Ooteghem

David Van Ooteghem

Creator - Sales

Enkele creatieve creaties

Creatum staat voor creaties op maat van de klant. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Laten we kennismaken,
Hallo!

Creatum is een full service communicatie partner voor KMO en kleinhandel. Samen gaan we voor een sterk en creatief verhaal. Ook op gebied van IT bieden we ondersteuning.