Selecteer een pagina

Creaties

FRUNPARK

Frunpark Wetteren

Creatum is al bijna 5 jaar de vaste social media en website partner voor shopping center Frunpark Wetteren.  We voorzien het social media beheer en beheren de website inclusief hosting. 

ARTING

Artingdeco.be

Voor Arting doet Creatum aan ondersteuning voor de social media. De website is ontworpen door Creatum maar het beheer wordt door Arting zelf gedaan. De hosting van de website is ook bij Creatum. 

ATITA

ATITA papierwaren

Creatum heeft ATITA papierwaren op weg geholpen op gebied van social media. Wat begon als een project van opstart en totaalbeheer is ondertussen geëvalueerd naar een consulterende rol. Creatum staat wel nog steeds in voor het e-mail beheer en de domeinnaam hosting. 

PROMENADE

promenade.gent

Creatum heeft voor Promenade, het gratis feelgood magazine voor regio Gent een nieuwe website ontworpen. Belangrijk hierbij was dat je door zowel de laatste als een aantal eerdere uitgaven kon bladeren. Creatum heeft een PDF viewer op de website geplaatst om dit te verwezenlijken. 

OUDERWERKGROEP

owggbsbelzele.be

Bij Creatum hechten we heel veel belang aan lokale projecten. Indien mogelijk steunen we graag lokale projecten met raad en daad. De ouderwerkgoep van de gemeenteschool van Belzele was op zoek naar een partner voor hun website en Social Media. Creatum ondersteunt de ouderwerkgroep met beide en ontwerpt ook de affiches voor hun evenementen. Dit alles als sponsoring voor de ouderwerkgroep omdat we als ouders de school willen steunen. 

Laten we kennismaken,
Hallo!

Creatum is een full service communicatie partner voor KMO en kleinhandel. Samen gaan we voor een sterk en creatief verhaal. Ook op gebied van IT bieden we ondersteuning.