Drukwerk

Creatum is uw partner voor zowel ontwerp als realisatie van drukwerk. 

Wat maakt Creatum zo bijzonder? Bijzonder scherp geprijsd, kwalitatief en origineel drukwerk. Voor minder gaan we niet!

Van creativiteit tot druk

Wij zorgen voor kleur, kwaliteit en uitstraling van uw drukwerk!

Bij Creatum ontwerpen we alle drukwerk op maat. Geen sjabloon dat wordt aangepast… we starten vanaf een blanco blad papier en werken verder uit geheel naar uw huisstijl en wensen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos waardoor uw drukwerk opvalt ten opzichte van uw concurrenten. 

Bij Creatum drukken we echter niet zelf! We werken samen met één van de grootste drukkers uit Europa waardoor we ten alle tijde zeker zijn van perfect uitgevoerd drukwerk. Hieronder geven we u graag een overzicht van de troeven van onze vaste drukpartner.

1. De gebruikte inkt

Naas papier is ook de inkt het belangrijkste aspect voor een uitstekend printproduct. Wij zien er op toe dat onze leverancier enkel met kwalitatieve inkt werkt  die garant staat voor diepte, zuiverheid en intensiteit. Dit zowel bij de CYMK kleuren als bij de speciale Pantone kleuren

2. Het papier

Het ene papier is absoluut het andere niet. Om kosten te drukken wordt steeds meer minderwaardig papier (vaak uit China) gebruikt. Ook hier kijken we er streng op toe dat het gebruikte papier de kwaliteitseisen die Creatum stelt wordt gebruikt. Bij Creatum heeft u keuze uit meer dan 15 verschillende papiersoorten van heel licht tot heel zwaar. Glad, glanzend of mat, gerecycleerd of nieuw… we hebben het allemaal. Het gebruikte papier zorgt voelbaar voor kwaliteit.

3. Het gebruikte materiaal

Onze partner voor ons drukwerk werkt steeds met de machines die zorgen voor een premium kwaliteit. Afhankelijk van de oplage wordt het procédé gekozen (Offset – voor oplages boven de 1000, Digitaal –  voor kleinere oplages en Large Format Printing – de naam zegt het zelf: grote formaten). Tot het wagenpark behoren enkel gerenoveerde merken zoals Heidelberger, Druckmaschinen en König und Bauer (KBA). 

4. De certificering

Om zeker te zijn dat er premium kwaliteit wordt geleverd houden we er aan vast dat onze leverancier in het bezit moet zijn van het PSO certificaat. PSO staat voor Process Standard Offset. PSO gaat nog een stap verder dan ISO 12647-2 en stelt uniforme kwaliteitseisen aan het volledige printproces. Van het aanmaken van bestanden (waar Creatum uw partner is) tot de afwerking van het kant en klare print product. Wij praten dus niet alleen over kwaliteit we stellen het gewoon als norm! Kwaliteit aan de best mogelijke prijs, voor minder gaan we niet!

5. Controle voor het drukken

Omdat we zeker willen zijn dat wat we laten drukken ook altijd aan de bijzonder strenge voorwaarden voldoet die we zelf en onze drukker stellen wordt elke ontwerp (ook als u het zelf aanlevert) uitgebreid gecontroleerd. We controleren voor we het uploaden naar de drukpers, we controleren op het drukvel en tijdens het printproces. Nadien controleren we opnieuw bij het verwerken (snijden) en inpakken. We gaan dus niet over één nacht ijs om er zeker van te zijn van wat we beloven ook effectief kunnen uitvoeren.

Drukwerk ontwerp

Bij Creatum ontwerpen we drukwerk vanaf een blanco blad. We werken bewust niet met sjablonen en een standaard foto galerij waar u uit kan kiezen. Voor ons is elk project anders. We bekijken wat we dienen te gebruiken van je huisstijl en werken van daar uit verder. 

Ontwerpen doen we in Indesign, de standaard binnen de industrie. 

Je ontvangt van Creatum telkens 3 voorbeelden, anders qua indeling waar we na jouw feedback verder op afwerken. Mochten we je, na je bestelling, niet het ontwerp kunnen maken die je in gedachten hebt, dan heb je bij Creatum geen kosten. We annuleren je bestelling, veiliger kan niet!

philipp-mandler-401434

Ecologisch drukwerk

Bij Creatum hebben we aandacht voor het milieu. Naas het ruim assortiment standaard papiersoorten hebben we ook een aanbod van gerecycleerd papier. 

Met dit gerecycleerd papier hebben we een ruim ecologisch assortiment samengesteld. Dit assortiment bestaat uit drukwerk dat steeds op de meest verantwoorde manier is geproduceerd.

U kunt uw drukwerk met enige trots aan uw klanten of leveranciers presenteren, zo zet u zelf het voorbeeld op gebied van ecologie en duurzaamheid.

Overzicht meest verkochte producten

Visitekaartjes

9,0 x 5,0 cm
34
99
1ooo exemplaren
 • Papier 300 gr
 • 4/4 kleurig full color voor -en achter
 • Standaard levertijd 7 werkdagen

Flyers

DIN A5 (14,8 x 21,0 cm)
59
99
1ooo exemplaren
 • Papier: 170 gr mat
 • 4/4 kleurig full color voor -en achter
 • Standaard levertijd 7 werkdagen

Briefpapier

DIN A4 (21,0 x 27,9 cm)
109
99
5ooo exemplaren
 • Papier: 90 gr offset wit
 • 4/0 kleurig full color voor
 • Standaard levertijd 7 werkdagen

Enveloppen

DIN lang (22,0 x 11,0 cm)
139
99
1ooo exemplaren
 • Papier: 80 gr offset
 • 4/0 kleurig full color voor
 • Standaard levertijd 10 werkdagen
Toppers ecologisch drukwerk

Visitekaartjes

8,5 x 5,5 cm
79
99
5oo exemplaren
 • Papier 250 gr eco
 • 4/4 kleurig full color voor -en achter
 • Standaard levertijd 7 werkdagen

Flyers

DIN A6 (10,5 x 14,8 cm)
99
99
1ooo exemplaren
 • Papier 250 gr eco
 • 4/4 kleurig full color voor -en achter
 • Standaard levertijd 7 werkdagen

Posters

DIN A2 (42,0 x 59,4 cm)
229
99
25o exemplaren
 • Papier 80 gr eco
 • 4/0 kleurig full color voor
 • Standaard levertijd 7 werkdagen

Briefpapier

DIN A4 (21,0 x 29,7 cm)
199
99
5ooo exemplaren
 • Papier 80 gr eco
 • 4/0 kleurig full color voor
 • Standaard levertijd 7 werkdagen

Alle prijzen zijn excl. BTW en zonder ontwerpkosten! Basis ontwerp: 35 € excl. BTW voor 3 voorbeelden en verdere uitwerking op basis van één van de drie voorbeelden

Meer informatie over ontwerp en of realisatie van drukwerk... contacteer ons!

Wenst u een GRATIS stalenpakket van ons drukwerk, selecteer dan hieronder bij “ik wens informatie over” Drukwerk – Gratis stalenpakket en we sturen u een gratis stalenpakket toe!

Creatum. Alle rechten voorbehouden.